eService

Ricoh eService: 24/7 service binnen handbereik

Soepel werken. Met altijd de zekerheid van perfect functionerende apparatuur. Zoals multifunctionele printers, interactive whiteboards en videovergadermiddelen. Dat verhoogt je werkplezier én levert je een kostenbesparing op. Daarom kun je bij Ricoh eService 24/7 terecht voor het melden van servicevragen, het doorgeven van tellerstanden en het bestellen van verbruiksartikelen.

Dit is Ricoh eService

Achter Ricoh eService zit een team van specialisten dat jouw aanvraag efficiënt verwerkt. Zodat je vraag altijd op de juiste plek terechtkomt en je een antwoord ontvangt waarmee je verder kunt. Heb je technische ondersteuning nodig? Via Ricoh eService vind je zelf snel de oplossing voor je servicevraag. Of dien een aanvraag in, dan helpt een Ricoh Engineer je zo snel mogelijk verder.

Voordelen van Ricoh eService

  • 24/7 bereikbaar
  • jouw vraag beantwoord door de juiste expert
  • direct technische ondersteuning aanvragen
  • eenvoudig verbruiksartikelen bestellen én volgen
  • handige tool om tellerstanden door te geven

Eenvoudig registreren

Heb je print- of scanapparatuur van Ricoh, dan krijg je van ons alle informatie die je nodig hebt om je te registeren bij Ricoh eService. Vanaf dat moment kun je altijd inloggen met je eigen account.

Lokaal aanspreekpunt, internationale expertise

Stel je jouw vraag liever telefonisch dan via Ricoh eService? Bel ons op en ontvang direct hulp. Ons team van technisch experts helpt je verder met vragen over hardware, software, netwerk en IT. Een lokaal aanspreekpunt met de slagkracht en expertise van een internationale organisatie.

Groot team van specialisten

Meld je een technisch probleem via Ricoh eService, dan zorgen we ervoor dat er zo snel mogelijk een Service Engineer met de juiste kennis en onderdelen bij je aanwezig is. Er staan ruim 400 engineers met hun eigen specialismen voor je klaar. Dat betekent: altijd vakkundige service, speciaal voor jouw onderneming. In de meeste gevallen is één servicebezoek al voldoende om je probleem te verhelpen.

Meer weten over Ricoh eService?

Wil je meer informatie over Ricoh eService? Neem contact met ons op.

Neem contact op