Inge Scherpenzeel

Senior indoorsales

Inge werkt sinds juni 2018 bij Ricoh Document Center Nijmegen en daarvoor heeft zij 7 jaar in dezelfde functie gewerkt bij Ricoh Document Center Apeldoorn.  Voordat ze met Ricoh in aanraking kwam heeft ze meerdere commerciële functies in de detacheringsbranche gehad, o.a. bij Getronics, wat uiteindelijk CapGemini is geworden. Inge heeft weloverwogen de keuze gemaakt om van een grote internationale onderneming over te stappen naar een kleiner en regionaal bedrijf , in een klant betrokken, enthousiast en gedreven team.

In haar huidige functie als Senior Indoorsales, ondersteunt zij de accountmanagers en is zij verantwoordelijk voor het hele orderproces. Daarnaast is zij ook de spil tussen Ricoh Nederland en Document Center Nijmegen. In haar huidige functie kan zij al haar vaardigheden, energie en enthousiasme kwijt. Eén van de belangrijkste kernwaarden van Inge is klanttevredenheid.

In haar vrije tijd is Inge veel bij haar paard Ricoh’s Bandolero te vinden en begeleidt ze haar dochter op dressuurwedstrijden. Verder onderneemt ze leuke dingen met haar gezin en vrienden. Als er nog tijd overblijft dan loopt zij graag hard in de buitenlucht.